Στην προσπάθειά μας να εκμηδενίσουμε κάθε παράγοντα- πρόβλημα που σας κάνει να διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, δημιουργήσαμε για εσάς μια υπηρεσία: την Online Θεραπευτική Συνεδρία ή αλλιώς την Ψυχοθεραπεία μέσω Skype ή Viber.

Αξιοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία, παρέχουμε τη δυνατότητα σε άτομα που είτε λόγω υγείας (πχ. εγκυμοσύνη, κινητικά προβλήματα), είτε γιατί το ίδιο το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν (πχ. κοινωνική φοβία) δε τους βοηθά να παρευρίσκονται σε πραγματική συνεδρία in vivo, να πάρουν μέρος σε Θεραπευτική Συνεδρία μέσω Skype. Ακόμα, η εν λόγω υπηρεσία παρέχεται σε άτομα που μένουν σε περιοχές απομακρυσμένες από το χώρο μας και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα ή το χρόνο να μας επισκεφθούν από κοντά.

Μηδενίζοντας, λοιπόν, τις αποστάσεις, ο θεραπευόμενος έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με το θεραπευτή απ’ όπου κι όποτε θελήσει και να ξεκινήσει οποιαδήποτε θεραπευτική διαδικασία κρίνεται για τον ίδιο αναγκαία, χωρίς να αμφιβάλλει για την ποιότητα της παροχής. Υπενθυμίζουμε ότι η επαφή με τον ειδικό από κοντά δεν μπορεί να αντικατασταθεί στο έπακρο από τις συνεδρίες εξ αποστάσεως, καθώς η επαφή από κοντά συντελεί στο να δομηθεί πιο άμεσα η σχέση εμπιστοσύνης που απαιτείται για την αποτελεσματική έκβαση της θεραπείας. Γι’ αυτό το λόγο, σε ορισμένες περιπτώσεις προτείνουμε οι πρώτες τουλάχιστον συνεδρίες να γίνονται από κοντά.

“Εστιάζει στη δυσκολία που αντιμετωπίζεις με επαγγελματισμό!.”
Πέτρος Γκόκας